CASTING

De Klokkenluider van de Notre Dame (Ensemble)

Productie

Disney’s DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME komt eindelijk naar Vlaanderen. Producent AuFond Producties haalt deze titel naar de Antwerpse Stadsschouwburg en het Capitole te Gent in het voorjaar van 2024. Het creatief team (Manu Jacobs – Martin Michel – Pietro Ramman) gaat daarom op zoek naar een geschikt ensemble voor deze productie. Volledige beschikbaarheid wordt vereist tussen maandag 19 februari en zondag 12 mei 2024.

Gezochte profielen

Voor deze productie zoeken we uitsluitend professionele artiesten. Het ensemble van DE KLOKKENLUIDER VAN NOTRE DAME bestaat uit een mix van goede movers en dansers die vooral getrainde koorzangers zijn én ook individueel sterke spelers voor de verschillende featured rollen die het ensemble bevat. Zangers met een klassiek timbre zijn welkom voor dit ensemble, hoewel geen must.

Casting

De casting zal doorgaan op maandag 7 november (ronde 1) en maandag 14 november (ronde 2) in het gebouw van Walpurgis (Deurneleitje 6, 2640 Mortsel). Na registratie (zie formulier onderaan) wordt u al dan niet uitgenodigd voor de eerste ronde. U krijgt desgevallend uw auditie-uur én het opgelegde materiaal. We werken uitsluitend met de nummers uit de productie. Het is wel aanbevolen om een extra nummer naar eigen keuze mee te nemen naar de casting. De nummers worden in het Engels gezongen.

Het registratieformulier wordt afgesloten op maandag 24 oktober.