Legally Blonde

11 t/m 14 februari 2022

Stadsschouwburg Antwerpen

Casting 27 maart 2021 - Fakkeltheater, Antwerpen

CASTING LEGALLY BLONDE

LEGALLY BLONDE komt in februari 2022 naar de Stadsschouwburg in Antwerpen!

Met onder andere Ianthe Tavernier in de rol van Elle Woods en Loes Van den Heuvel als Paulette. Er komen heel wat (ensemble)rollen vrij in deze verplaatste productie, waarvoor een nieuwe casting wordt georganiseerd op zaterdag 27 maart 2021 in de Repetitiezaal van het Fakkeltheater (gebouw Zwarte Zaal).

Producent Au Fond Producties werft zowel professionele artiesten als studenten conservatoria en getalenteerde liefhebbers met ervaring aan voor deze productie. LEGALLY BLONDE nodigt vooral mensen uit met hoge, frisse energie, sterke zangstemmen en goede dansers! Pas jij binnen dat profiel? Schrijf je dan meteen in!

Voor de casting wordt gevraagd om een up tempo nummer naar eigen keuze te brengen en eventueel (een stuk van) een opgelegd nummer uit de musical. Deze worden vanbuiten gebracht, zodat je ook op interpretatie kan beoordeeld worden. Daarnaast is er een choreografieronde in kleine groepjes.

Bij jouw inschrijving word je gevraagd om een voorkeurrol op te geven (hoewel niet verplicht). Je kan hieronder wat informatie per rol terugvinden.

Deze productie wordt geregisseerd door Manu Jacobs.
De repetities voor deze producties zullen doorgaan op zondag overdag, dinsdagavond en/of vrijdagavond. Liefhebbers starten in april/mei 2021 (afhankelijk van de evolutie rond de coronamaatregelen). Professionals starten in augustus/september 2021.

MANNENROLLEN

Sundeep Padamadan
Eén van de studenten uit de klasgroep van Elle. Een jonge kerel met Surinamees accent. Typecasting. Goede zanger en mover.

Aaron Schulz
Een jonge, snobistische rijkeluisjongen uit de klasgroep van Elle. Typecasting. Goede zanger en mover.

Vader Elle
Corpulente man van middelbare leeftijd met een grote gezelligheidsfactor. Goede zanger en komische speeltiming.

Featured Ensemble
Rechter, ex-man Paulette, Carlos/Nikos, UPS-guy Kyle, professoren,…

Ensemble
Studenten aan de universiteit.

VROUWENROLLEN

Vivienne
Kattige, slimme en mooie jonge vrouw (karakterrol). Sterke zangstem en mover.

Serena – Margot – Pilar
Delta-Nu-meisje uit de vaste entourage van Elle. Sterke danser en zanger (veel harmonieën). Komische timing, flinke dosis naturel en grote dosis energie. 

Kate
Slim Delta-Nu-meisje uit de entourage van Elle. Sterke zangeres, licht van timbre. Hoge dosis naturel en goede danseres.

Enid Hoopes
Zeer geaarde jonge vrouw, met bijna macho-feel van energie en komische timing. Goede zangeres en mover. Karakterrol (typecasting).

Moeder Elle
Vrouw van middelbare leeftijd met leuke frisse uitstraling. Goede ensemblezangeres en mover.

Featured Ensemble
Chutney Windham, Reporter, Openbaar Ministerie,…

Ensemble

INSCHRIJVINGSFORMULIER