Wie zijn we?

Algemeen

Au Fond Producties staat voor oprechte en integere producties, die vertrekken vanuit samenwerkingen tussen professionele artiesten, studenten en getalenteerde liefhebbers. Keer op keer opnieuw zal de essentie van de productie zelf centraal staan, waarin gevestigde waarden hand in hand met onbekend talent werken aan kwaliteit. Deze zoektocht gaat gepaard met de grootste passie en liefde voor ons vak. Passie en kwaliteit tot in de diepte, tot in de essentie, tot aan het horizondoek: Au Fond.

Manu Jacobs

Artistiek producent

Al van in zijn jonge kinderjaren werd Manu intens aangetrokken tot het grote podium. Wanneer hij niet op dat podium stond, stond hij in de coulissen te observeren, te genieten en inspiratie op te doen om later zelf theater en muziek te maken. Sinds zijn 16 jaar begon Manu zelf producties te maken en te regisseren, en daar is hij tot op de dag van vandaag nog niet mee gestopt.

“Als artistiek producent van Au Fond Producties wil ik vooral op zoek gaan naar producties die mensen raken, en ze maken met collega’s die mij raken.”

Frank Aernout

Zakelijk producent

Frank is voor Au Fond de manager-met-een-hart. Hij combineert de zakelijke kant van elke productie zoals het beheer van de contracten, het budget, de licenties, de rechten e.d. met een groot hart en een flinke brok ‘goesting’ voor het podium en de theaterkunsten in haar breedste vorm.

“Bij Au Fond Producties vormen we op die manier een hele leuke mix van creativiteit, passie en professionalisme, steeds vermengd met een vleugje ratio ook … heerlijk !”

Bart Vandersmissen

Uitvoerend Producent

Bart heeft de passie voor theater meegekregen van thuis.
Toen hij de microbe voor het technische aspect van een voorstelling te pakken kreeg, verdiepte hij zich hierin en richtte hij zijn eigen bedrijf op. Als technisch coördinator, lightdesigner, stagemanager, regieassistent of productieassistent, Bart deelt zijn passie graag met iedereen en op alle vlakken.

“De puzzel leggen samen met een groep gedreven collega’s is het schoonste wat er is”